Semnificatia culorilor

ROSU
Rosul este o culoare puternica si dinamica, un simbol al pasiunii, dorintei si sexualitatii. Culoarea rosie aduce ambitie, curaj si determinare, fiind expresia spiritului de conducator. Rosul imbunatateste increderea in sine, aducand motivatie si perseverenta.

PORTOCALIU
Culoarea portocalie sporeste creativitatea si incurajeaza socializarea, stimuleaza apetitul si activitatea mentala. Cald si stralucitor, portocaliul este un simbol al focului, al tineretii si al distractiei. Portocaliul aduce entuziasm, independenta si spontaneitate, motivatie si putere emotionala in viata noastra.

GALBEN
Vesela si plina de energie, culoarea galbena stimuleaza memoria si concentrarea, incurajand comunicarea. Galbenul ajuta la luarea deciziilor si la gasirea de noi idei, fiind o expresie a logicii si a curiozitatii. Adept al provocarilor mentale, galbenul aduce incredere si optimism.

VERDE
Culoarea verde simbolizeaza natura, aducand echilibru, armonie si un sentiment de libertate. Combinand optimismul dat de galben si linistea interioara adusa de albastru, obtinem verdele, o culoare plina de speranta.

ALBASTRU
Culoarea albastra simbolizeaza loialitate, putere, generozitate, intelepciune si incredere. Albastru este asociat cu cerul si cu marea, fiind o culoare cu efect calmant asupra psihicului. Albastru reduce stresul si aduce un sentiment de relaxare si pace.

MOV
Movul este o culoare magica fiind un simbol al spiritualitatii si intelepciunii. Movul semnifica unitatea dintre trup si suflet, aducand echilibru intre fizic si spiritual. Culoarea mov stimuleaza creativitatea si imaginatia, fiind deseori asociata cu tot ceea ce inseamna arta.

ROZ
Culoarea roz este asociata cu romantismul si intimitatea, fiind o culoare plina de compasiune, dragoste si feminitate. Rozul este o culoare optimista cu efect calmant asupra psihicului. Empatia, sensibilitatea si tandretea sunt atribute ale culorii roz.